tirsdag den 29. marts 2011 |

Dit barn træner meget - hvilke krav stiller det til kosten ?

Som voksen kampsport udøver ved du allerede at den mad du spiser er brændstof for din krop og det er derfor vigtigt at du holder øje med din ernæring da du ellers kan risikerer at være langsommere, at du hurtigt bliver træt og kan få kramper under træning og dette kan være nogle af de symptomer du oplever, hvis du er ernæret forkert i forhold til den træningsmængde du skal udfører.



Men hvad nu hvis man er 10 år gammel glæder det samme så ?

Hvis man som 10 årig træner et par timer om ugen er der nok ikke behov for den helt store ernæringsplan men mange børn dyrker flere sportsgrene og stiger træningsmængden til 5-6 timer (intensiv) om ugen opstår behovet for at at supplerer den normale kost med ekstra energi indtag.
Normalt vi den øgede mængde træning naturligt afspejle sig i en øget appetit men dyrker det unge menneske en eller flere energikrævende sportsgrene er det vigtigt at man som forældre er opmærksom på at der måske skal puttes nogle flere mellemmåltider ind således at tempoet kan holdes oppe.

Team Danmark lavet en meget informativ 16 siders pjece om dette der hedder "Dit barn træner meget - hvilke krav stiller det til kosten ?" og den kan du downloade her !

Team Danmark har lavet en hel del bøger som kan købes eller downloades ganske gratis og de er skrevet rigtigt godt for forældre og instruktører og dem kan du læse mere om her.

Undtil next time ....
mandag den 14. marts 2011 |

Hvordan ændrer jeg template på min Blog ? Læs mere her.....

Hvordan man ændre sin Blogger template......


Det er ikke så svært at ændre templaten på din Blogger blog bare åben betjeningspanelet og følg de 5 steps nedenfor og du kan klikke på ikonerne for at se et større billede af screen shots. 


Inden du går igang så find det design som du godt kunne tænke dig f.eks fra btemplates.com og download og udpak det i en folder du kan finde let f.eks C:/temp.



             
  1. Som det første skal du logge ind på din blogger konto og vælge den blog du vil ændre template på (hvis du har mere end én) og så klikker du på "Design" tabben (hedder "Template" på Engelsk) og vælge "Rediger HTML".
  2. Navigate to template section
  3. Du vil se et område midt på siden fyldt med HTML kode der er designet bag din blog. Tryk et eller andet sted i HTML koden og tryk på CTRL+A tasterne samtidigt således at alt HTML teksten bliver markeret i boksen og herefter trykker du  CTRL+C (Kopier) og paster (CTRL+V) det ind i f.eks notepad eller wordpad således at du har en backup at din nuværende layout og når du har gjort det vender du tilbage til blogger hvor det hele er markeret og trykker DELETE for at ryddet den "gamle" template kode af vejen.
  4. Select all text in input box
  5. Åben den folder i Windows, hvor du har downloaded din template til og pakket den ud. Find den fil der ender på .XML hvis du f.eks har hentet en template der heddet "Blue Line" vil XML filen højest tænketilig hedde blueline.xml den højre klikker du på med musen og vælger "Rediger" og du vil nu se en masse "kode" i notepad eller den tekst editor du plejer at bruge. Nu skal du vælge alt koden ved at trykke CTRL+A samtidigt og herefter CTRL+C (eller du kan højreklikke med musen og vælge "kopier") for at kopiere koden.
  6. Copy your new template codes
  7.  Så går du ind på blogger igen og vælger "Design" tabben "Rediger HTML" og her sætter du så alt det ind du kopierede i 3) ved at trykke CTRL+V i den tomme "boks på siden (eller du kan højreklikke på din mus og vælge "Sæt Ind"). Hvis du gerne vil se ændringerne trykker du på knappen "Vis Eksempel" nederst på siden og disse steps kan du kører igennem igen og igen indtil du finder den template der passer din blog når du så har fundet den du mener passer trykker du på "Gem Skabelon" for at gemme OG overskrive din nuværende template.
  8. Save your new template
Vigtigt !
Når jeg skifter template på min blog shotokaninstructor.blogspot.com finder jeg en håndfuld design på nettet som jeg god kan lige f.eks fra btemplates.com og så kører jeg stepsne igennem hvor jeg paster kode ind i boksen og trykker "Vis eksempel" for at se hvordan det nye design ser ud i forhold til min blog og dette kan jeg blive ved med uden der sker noget med min eksisterende template indtil jeg trykker på "Gem Skabelon" først her bliver min eksisterende template overskrevet med det nye look !

Tak til Bloggertemplates for denne artikel som du kan læse på Engelsk her !

Undtil next time .......