torsdag den 14. oktober 2010 |

Tokyo: Harajuku og sushi The Japanese Way.....


Efter 4 hårde med dejlige karate træningsdage var tiden blevet moden til at være turister og vi tog ud til en stor dejlig park ved Harajuku, en park hvor der efter sigende skulle være mulighed for at se kunstnere der optræder. I parken var der et marked, hvor de lokale havde mulighed for at gøre reklame for deres produkter i form af mad og drikke og det var en oplevelse at komme rundt at smage de forskellige kulinariske retter dog vil jeg advarer imod hjemmebrændt økologisk biodynamisk Saké da det holder en % mellem 20 og 80 og det er ikke helt til at sige i hvlken ende af skalen du rammer ind på ;O)

Vi fik også mulighed for at hilse på en af de lokale maskotter ........ det er den til venstre !
Videre fra markedet i parken røg vi direkte ind i det der må betegnes som den Japanske form for Strøget i København ...... bare med lidt flere mennesker:

Og her kan man få alt fra det værste skrammel i 100 YEN (6,5.- Dkk) butikken til smykker hos Bulgari der er noget for enhver smag og pengepung.

Efter en dejlig dag med en del transport op vores flade fødder endte vi i Akihabara på en vaskeægte Sushi bar og den er vaskeægte fordi det er ikke er et sted for turister med undtagen af os der var kommet en del sidergader væk fra det hele og endte her. Stedet var godt fyldt med Japanere og i det øjeblik man træder ind i Sushi baren bliver der råbt "Velkommen i vores restaurant !" af alle kokkene og når gæster forlader stedet bliver der råbt "Mange tak og på gensyn" af ALLE i Sushi baren helt fantastisk og os 5 var naturligvis lidt af et tiløbsstykke da vi ikke helt lignede resten af gæsterne så der blev naturligvis kigget til på os men da der kom Saké på bordet og der blev råbt KAMPAI ! (betyder skål og man skal tømme sit ler bæger for Saké) var der ikke et øje tørt og vi viste os at være ok ;O) vi kom i dialog og fik Saké af dem der sad rundt om os så det var en fantastisk fornøjelig .... nå jo vi fik natuligvis også Sushi ...:O)




En flok trætte men glade Danskere efter en lang dag i Tokyo ;O)
Until next time......

0 kommentarer:

Send en kommentar