mandag den 11. oktober 2010 |

Tokyo: Træning og verdens vildeste lyskryds....



Vores 4 dages karate træning sluttede søndag og hvor har det været fantastisk ..... og hårdt ! I Japan gør man ikke noget halvt man gør det helt 101% så man er helt sikker på at det er gjort ordentligt og dette er naturligvis også gældende i karate træning, hvor vi bla. har trænet specifikke muskelgrupper (små og store) meget intenst det er super fedt ;O) ALT undervisning foregår på Japansk og nogen gange er man heldig at der er en tilstede som kan oversætte eller får lov til at oversætte ;) ellers er det bare ud over stepperne ..... den ene dag vi trænede blev Søren bedt om at assisterer den sensei der underviste med at vise en teknik og det foregår ved at vi alle 150 sortbælter sidder på gulvet og sensei viser den karate teknik vi skal træne og pludselig som lyn fra en klar himmel vender han sig og kigger på Søren og siger en masse på Japansk og herefter kan man hører en knappenål falde jorden da ALLE kiggede på Søren og tænkte " .... hvad gør han nu ????...." men Søren rejste sig op gik om bagved sensei og omfavnede ham bagfra hvorefter sensei frigjorde sig og viste teknikken der skulle udføres ..... perfekt af Søren på trods af at han intet havde forstået af det Japanske :O)
Søndag morgen stod den på kumité (kamp) og det var lige på og hårdt først 4 minutters opvarmining og så var det bare at vende sig 180 grader og sige OSU til den der stod overfor dig og satse på at din modstander ikke lige var blevet All Open Japansk Mester for 5. år i træk i Kumité ;O) vi blev instrueret i flere tekniker og skifte modstander og så var det igen ud over stepperne ..... dette kørte på i 1½ time ! herefter var vi rigtigt rigtigt trætte under den afsluttede cermoni MEN hvor har det være fantastisk at deltage i og naturligvis at møde andre karate udøverer fra hele verdenen ;O)

Verdens vildeste lyskryds ligger ved Shinbuya stationen og det er VILDT som man kan antyde på billedet når der vliver grønt for fodgængerne går tusindsvis af menesker fra alle 4 hjørner og man bliver "båret" af menneskebølgen igennem til den anden side det er en stor oplevelse og det skal man prøve hvi sman besøger Tokyo ;O) OG der ligger en OUTBACK restaurant i Shinbuya og man for i forvejen ikke for meget at spise hernede MEN det gør man der .... The Australien Way .....



Until next time....

0 kommentarer:

Send en kommentar